• Megújítva
K99 Képzés Kutya védőruha - Kutya Tréning - Test Védelem Kutya Képzés Falatot Öltöny Zakó a Kutya Képzés Falatot Védelem
zoom_in

K99 Képzés Kutya védőruha - Kutya Tréning - Test Védelem Kutya Képzés Falatot Öltöny Zakó a Kutya Képzés Falatot

HUF 53323.65

Készleten
check Rendelhető

►♛[Teljes Képzési Falatot Védelem Öltöny]- Ez a képzési csomag tökéletes szakemberek, valamint a kezdők pedig jól működik, kültéri használatra.Ez hatékonyan ellenállni a karcolások, majd megharapja a kutya fajták minden korosztály számára. ►♛[Anyag]- Készült, magas minőségű, Juta, erős, biztonságot, hogy megvédje a szervezetet a kutya harap.Ez a ruha nagyon kemény!Ez egy nagy ellenállás különféle mechanikai sérülésektől, mint tépte próbáld meg, ütő, harap, karmol. ►♛[Application]- széles körben használják a kutya képzés, préda drive jutalom trainin, erős szorítás, engedelmesség képzés, a hadsereg/különleges erők képzési kutyák, kutya, sport stb, a saját belátása szerint. ►♛[Speciálisan]- A gallér heightening design használják, hogy megvédje a fejét biztonságát a kutyás rendőr, a térdem, a másik a sport alkatrészek speciálisan kezelt.Az anyag jobban ellenáll a harapás, vastagabb, biztonságosabb, tartósabb. ►♛[Sokféle Felhasználási]- Megakadályozza a kígyó harap, ha a harc a kígyók.Használják a biztonsági védelem a más típusú munka, stb.Azt is fel lehet használni, hogy megakadályozza a karcolások, valamint harap a néhány állat, valamint a hatása ideális. ►♛ Leírás : Teljes falatot védelem öltöny a kézzel készített termék, varrt anti-szakadás szövet anyag.Ez a fajta anyagot nyújt teljes védelmet a falatot, karmok, illetve egyéb sebek.A legfontosabb dolog, közben harapjon képzés, illetve más kutya képzés az a képesség, hogy szabadon mozogni.Csali kell érezni, kényelmes, biztonságos, még akkor is, amikor megtámadta egy kutya.Annak ellenére, hogy a vastagsága az anti-szakadás ruhával anyag, amely a szervezet védelme, ez a teljes falatot ruha lehetővé teszi, segítő kanyar végtagok, használja az eszközök, majd a futtatás.►♛ Méret Selection Small Méret - Alkalmas magasság 165-170cm/64.9-66.9 inch Medium Méret - Alkalmas magasság 170-175cm/66.9-68.8 inch Large Méret - Alkalmas magasság 175-185cm /68.8-72 8inch►♛ Specifikáció : Termék Neve : Kutya harap védelem suit Material : kiváló minőségű Jute Weight : 12kg/26.4 lb Size : Alkalmas emberek, akik 165-185cm/64.9-72.8 hüvelyk magas.Akkor válassza ki a méretet kell szerint a mérettáblázat ►♛ Termékek a Következők : 1 × Kutya Harap Védelem Öltöny►♛ FIGYELEM !!!1-2 cm-es mérési hiba egy ésszerű tartomány, mivel a kézi mérési módszerek.Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van egy kis különbség a színek, a képek, illetve a tényleges tétel.

Product Name:
Dog bite protection suit
Material:
high quality Jute
Weight:
12kg/26.4lb
Size:
Suitable for people who are 165-185cm/64.9-72.8inch tall. You can choose the size you need according to the size chart
►♛ Products Include:
1 × Dog Bite Protection Suit :
►♛ NOTE !!! :
--1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods. :
--Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item. :

Vevők, ahogy választanak..