• Megújítva
POKLW Törölközőt Pamut Törölköző, Fürdő Arcát, Törölközőt Meghatározott Puha Öt Csillagos Hotel Törölközőt Felnőttek Serviette (Szín : D, Méret : 3PCS Törölköző Szett)
zoom_in

POKLW Törölközőt Pamut Törölköző, Fürdő Arcát, Törölközőt Meghatározott Puha Öt Csillagos Hotel Törölközőt Felnőttek

HUF 51718.50

Készleten
check Rendelhető

A törülköző pamut anyag, amely puha, bolyhos, hosszú élettartamú színű, kényelmesebb.A gyűrű anyaga gazdag, vastag, jó a víz felszívódását, van egy stabil gyűrűs szerkezet, nem könnyen deformálódik.Kiválasztott pamut, puha, kényelmes törölközőt felület, hogy az általános stílus több friss, kényelmes.A varratok szép, vastag, a szövet vonalak feszes, erős, a vonalak aprólékos, valamint egységes, kiváló minőségű, megbízható.Pamut törölköző jönnek a különböző színek, így a család az élet élénk, valamint ingyenes.Leírni : A törölközőt készült pamut anyag, amely puha, bolyhos, hosszú élettartamú színű, kényelmesebb.A gyűrű anyaga gazdag, vastag, jó a víz felszívódását, van egy stabil gyűrűs szerkezet, nem könnyen deformálódik.Kiválasztott pamut, puha, kényelmes törölközőt felület, hogy az általános stílus több, friss, comfortable The varratok szép, vastag, a szövet vonalak feszes, erős, a vonalak aprólékos, valamint egységes, kiváló minőségű, megbízható.Pamut törölköző jönnek a különböző színek, így a család az élet élénk, valamint ingyenes.Termékleírás : Méret : arc törölközőt 40x78cm, törölközőt 80x160cmmaterial : 100% cotton Process : fésült cottonshape : rectangle Weight : 800 GFeatures : Gyors drying The csomag tartalma : 1 DB 80x160cm 850g Or 1 DB 40x78cm180g Or 3 PCS törölközőt setnotes1. A megengedett hiba a kézi mérés 1-3cm.2. A különböző monitorok más színek, a színek kissé eltérhetnek a valós színektől.3. A méret más lesz a különböző országokban/régiókban, kérjük, ellenőrizze megrendelés előtt.4. A termék facsart szállítás közben, a megjelenés nem nagyon lapos, de ez nem befolyásolja a használatát.súly hiba 5 gramm a törölközőt, majd egy kicsivel nagyobb súlyt hiba a törölközőt.

Size:
face towel 40x78cm, bath towel 80x160cm
material:
100% cotton
Process:
combed cotton
shape:
rectangle
Weight:
800G
Features:
Quick drying
The package includes:
1PC 80x160cm 850g :
Or 1PC 40x78cm180g :
Or 3PCS towel set :
1. The allowable error of manual measurement is 1-3cm. :
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors. :
3. The size will be different in different countries/regions, please check before placing an order. :
4. The product will be squeezed during transportation, the appearance will not look very flat, but it will not affect the use. :
weight error of 5 grams for towels, and a slightly larger weight error for bath towels. :

Vevők, ahogy választanak..