• Megújítva
K99 Kutya Harap Ujja Képzés Védelem Öltöny - Kutya Szakmai Kutya Harap Tréning - Kutya Harap Képzés Öltöny Zakó a Közepes testű Kutyák Harapnak Képzés
zoom_in

K99 Kutya Harap Ujja Képzés Védelem Öltöny - Kutya Szakmai Kutya Harap Tréning - Kutya Harap Képzés Öltöny Zakó

HUF 3924.45

Készleten
check Rendelhető

❤ FŐ FUNKCIÓ - lehetővé teszi a kutyát, hogy harapja többször, könnyű, lágy, tele falatot, úgy, hogy a kutya gyorsan be az állam a teljes test gyönyörködtető harapás. ❤ ANYAGOK - Teljes falatot védelem öltöny a kézzel készített termék, varrt anti-szakadás ruhával anyag, egyedi festés szövés, vegyes erős szálak, rugalmas, kényelmes tevékenységek, közelebb általában a harcban. ❤ ALKALMAZÁS - széles körben használják a kutya képzés, préda drive jutalom trainin, erős szorítás, engedelmesség képzés, a hadsereg/különleges erők képzési kutyák, kutya, sport stb, a saját belátása szerint. ❤ EGY MÉRET mindenkire jó - Megfelelő számára, akik 165-180cm/64.9-70.8 hüvelyk magas.A nadrág elfogadja a váll-vissza stílus, ami viszonylag agilis mozgás, úgy, hogy a kutya dodge megfelelően, ha a harapás, hogy növelje a kutya támadni. ❤ SŰRŰSÖDIK KEZELÉS - A töltelék a nagy sűrűségű üvegszálas éreztem, ami nagyon puha, erős, ellenálló harapunk, nem fáj a szemfogak.A belső bélés fekete Oxford szövet.Ez a képzési csomag tökéletes szakemberek, valamint a kezdők pedig jól működik, kültéri használatra. ❤ Leírás : Teljes falatot védelem öltöny a kézzel készített termék, varrt anti-szakadás szövet anyag.Ez a fajta anyagot nyújt teljes védelmet a falatot, karmok, illetve egyéb sebek.A legfontosabb dolog, közben harapjon képzés, illetve más kutya képzés az a képesség, hogy szabadon mozogni.Csali kell érezni, kényelmes, biztonságos, még akkor is, amikor megtámadta egy kutya.Annak ellenére, hogy a vastagsága az anti-szakadás ruhával anyag, amely a szervezet védelme, ez a teljes falatot ruha lehetővé teszi, segítő kanyar végtagok, eszközök használatát, futás!❤ Méret Kiválasztására Alkalmas emberek, akik 165-180cm/64.9-70.8 hüvelyk magas❤ Specifikáció : Termék Neve : Kutya harap védelem suit Material : kiváló minőségű anti-szakadás ruhával❤ Termékek a Következők : 1 × Kutya Harap Védelem Öltöny❤ FIGYELEM !!!1-2 cm-es mérési hiba egy ésszerű tartomány, mivel a kézi mérési módszerek.Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van egy kis különbség a színek, a képek, illetve a tényleges tétel.

Product Name:
Dog bite protection suit
Material:
high quality anti-tear cloth
❤ Products Include:
1 × Dog Bite Protection Suit :
❤ NOTE !!! :
--1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods. :
--Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item. :

Vevők, ahogy választanak..