• Megújítva
YYOUHE HD Monokuláris Távcső 4X30mm Távcső Szabadtéri Gyermekek Oktatási, Tanulási Optika Távcső Gyerekeknek Binokuláris Hatálya Összecsukható Optika Távcső (Szín : Zöld Hadsereg)
zoom_in

YYOUHE HD Monokuláris Távcső 4X30mm Távcső Szabadtéri Gyermekek Oktatási, Tanulási Optika Távcső Gyerekeknek

HUF 8100.00

Készleten
check Rendelhető

Anyaga : Gumi.Szín : Piros, Sárga, Kék, Zöld Hadsereg Álcázás, Fekete, Rózsaszín Esőerdő, Zöld Esőerdő.Méret : 108x90x38mm/4.25x3.54x1.5.Gyermekek számára tervezték, hogy könnyen lehessen őket használni.Távcső tökéletes a természet figyel, a hobbi, a sport.Tökéletes Túrázás, Vadászat, Hegymászás, Madár figyel-az élő Táj, Golf, Hatálya, Felügyeleti, koncertek, utazás stb.Hagyd, hogy neked van a legjobb kilátás a szabadtéri kalandok.4 X30mm Gyerekek, Gyerekek Binokuláris Hatálya Beach Úti Szabadtéri madármegfigyelő Oktatási, Tanulási Összecsukható Optika Telescope Feature : 1. Gyermekek számára tervezték, hogy könnyen lehessen őket használni.Távcső tökéletes a természet figyel, a hobbi, a sport.Távcső lehet hajtani, hogy a mérkőzés szem szem távolság a gyermek, a kompakt méret, ideális kis kezét, majd a szabadtéri kalandok!2. Készült mérgező, természetes gumi anyag, gumi veszi körül az okulárok tartalmazza a szem védelme, így a gyerekek nem fáj a szeme vagy az arc.Optikai bevont 30mm/1.18 az osztályban lencse kialakítás, állítható fókusztávolságú szélesség különböző méretű arcok.0.29 lb-szuper könnyű súly.Kérjük, vegye figyelembe : azt tervezték, 4x30mm/0.16x1.18 kis nagyítással csak látom legtávolabbi 328-492 láb (a kedvező időjárási körülmények).3. A termékek különböző élénk szín közül lehet választani.Többek között : 1x binokuláris, közlekedési táska, nyakpánt, tisztítókendővel.4. A madár a keresés, majd a ökoszisztéma kihívásokat, a kreatív írás, rajz gyakorlatokat, ez a szett tökéletes a természet szerelmese az életben!Specifikáció : Anyag : Rubber Colour : Piros, Sárga, Kék, Zöld Hadsereg Álcázás, Fekete, Rózsaszín Esőerdő, Zöld Rainforest Size : 108x90x38mm/4.25x3.54x1.5in Weight : 103g Note : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!2. Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés. 1 X Binokuláris Távcső 1.Az optimális megtekintés, vagy szemüveg nélkül.

Material:
Rubber
Colour:
Red, Yellow, Blue, Army Green Camouflage, Black, Pink Rainforest, Green Rainforest
Size:
108x90x38mm/4.25x3.54x1.5in
Weight:
103g
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Binocular Telescope :
For optimal viewing with or without glasses. :

Vevők, ahogy választanak..