• Megújítva
Mágneses Zár, DC12V 180kg 397lb Elektromágneses Zár Tartja Erő a Hozzáférés-Vezérlési Egyetlen Ajtó Nagy Szilárdságú Alumínium Biztonsági Ajtó Zár
zoom_in

Mágneses Zár, DC12V 180kg 397lb Elektromágneses Zár Tartja Erő a Hozzáférés-Vezérlési Egyetlen Ajtó Nagy Szilárdságú

HUF 5560.65

Készleten
check Rendelhető

[Prémium Anyag] A nagy szilárdságú alumínium ötvözet, mint a fő anyag anodically edzett, majd a galván felület matt. [Elvét Használja] mindaddig, amíg a kis áram mágneses zár generál egy nagy mágneses erő, az ajtót nyitó fog helyesen azonosítani a hatalom, az ajtón keresztül a vezérlő, hogy ellenőrizzék a tápegység, a mágneses zár veszít szívó meg tudja nyitni az ajtót. [Erős Szívó Erő], Amikor a jelenlegi áthalad a szilícium acél lemez, a mágneses zár létrehoz egy erős szívó erő erősen vonzza a vas lemez, a hatás eléréséhez, hogy bezárják az ajtót. [Erős, Tartós] Ez a mágneses zár, tökéletes biztonsági ajtó zár, a család, erős, tartós használat, nem könnyű megtörni. [Széles körben Alkalmazást] széles alkalmazási alkalmas a telepítés fa ajtók, fém ajtók, tűzgátló ajtók, illetve a nem-lopás ajtók, lehet telepíteni az üveg ajtók zárójelben.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Mágneses Lock Material : Alumínium Ötvözet + Szilícium Acél + Galván Tiszta Iron Installation Követelmények : DC tápellátás required Specifications : Felületi Mounted Load-Csapágy : Kb. 180kg / 397lb Lock Test Mérete : Kb. 19.1 x 3,5 cm / 7.5 x 1.4 in Iron Blokk Méret : Kb. 13 x 3.3 cm, 5.1 x 1.3 in Weight : Kb. 963g / 34oz Csomag Lista : 2 x Mágneses Zár (1 x Zárat a Test, 1 x Vas Blokk)11 x Accessories1 x Felhasználói Kézikönyv Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, 01 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Magnetic Lock
Material:
Aluminum Alloy + Silicon Steel + Electroplated Pure Iron
Installation Requirements:
DC power is required
Specifications:
Surface Mounted
Load-Bearing:
Approx. 180kg / 397lb
Lock Body Size:
Approx. 19.1 x 3.5cm / 7.5 x 1.4in
Iron Block Size:
Approx. 13 x 3.3cm / 5.1 x 1.3in
Weight:
Approx. 963g / 34oz 
Package List:
2 x Magnetic Lock (1 x Lock Body, 1 x Iron Block) :
11 x Accessories :
1 x User Manual  :
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Vevők, ahogy választanak..