• Megújítva
BGYPT ABS Ergonomikus Laptop Állvány Asztal Szervező Fiókban Monitor Konzol Levelet Fájl Jogosultja Home Office Kiegészítők Táblázat
zoom_in

BGYPT ABS Ergonomikus Laptop Állvány Asztal Szervező Fiókban Monitor Konzol Levelet Fájl Jogosultja Home Office

HUF 35851.95

Készleten
check Rendelhető

【növelje a Magasság a Monitort】 Számítógép Állvány emeli a Monitort Kényelmes Megtekintése Helyzetben, Hogy az Ülő Testtartás Több Megfelelő, illetve Csökkenti a Terheket a Nyaki Gerinc. 【beépített Tároló Fiók】 Ott Fiókok Be a Monitor Állvány, Amely Tárolja a Különböző Kis irodaszerek, Hogy az Asztalon Rendet, valamint Javítja a Munka Hatékonyságát. 【kompakt, helytakarékos Kialakítás】 Monitor Állvány el, Kompakt Design, Ami Nagyban Ment Asztali Hely a Feltevést, Hogy Alkalmas a Legtöbb Monitor. 【jó Kivitelezés】 az Alap a Monitor Állvány Kezelt csúszásmentes, Ami Növelheti a Súrlódás, valamint Hatékonyan Akadályozza meg a Állj a Mozgó.a Szélén a Monitor Kelő Fogad el, Lekerekített Sarok Kialakítása, Amely Megtestesíti a Modern Stílus. 【többcélú Képernyőn Álljon】 Tiszta Megjelenése, Ez a Laptop Állvány Hely, Sok Helyen, Iroda, Dolgozószoba Szoba, Hálószoba, egy Biztos Asztal Tartozék Otthon vagy az Irodában. 【növelje a Magasság a Monitort】 Számítógép Állvány emeli a Monitort Kényelmes Megtekintése Helyzetben, Hogy az Ülő Testtartás Több Megfelelő, illetve Csökkenti a Terheket a Nyaki Gerinc.【beépített Tároló Fiók】 Ott Fiókok Be a Monitor Állvány, Amely Tárolja a Különböző Kis irodaszerek, Hogy az Asztalon Rendet, valamint Javítja a Munka Hatékonyságát.【kompakt, helytakarékos Kialakítás】 Monitor Állvány el, Kompakt Design, Ami Nagyban Ment Asztali Hely a Feltevést, Hogy Alkalmas a Legtöbb Monitor.【jó Kivitelezés】 az Alap a Monitor Állvány Kezelt csúszásmentes, Ami Növelheti a Súrlódás, valamint Hatékonyan Akadályozza meg a Állj a Mozgó.a Szélén a Monitor Kelő Fogad el, Lekerekített Sarok Kialakítása, Amely Megtestesíti a Modern Stílus.【többcélú Képernyőn Álljon】 Tiszta Megjelenése, Ez a Laptop Állvány Hely, Sok Helyen, Iroda, Dolgozószoba Szoba, Hálószoba, egy Biztos Asztal Tartozék Otthon vagy az Irodában.Specifikáció : Anyag : Wood Weight : 1600g Package Tartalmazza : 1* Számítógép stand If bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.Kettős tengelyen állítható design.

Material:
Wood
Weight:
1600g
Package Included:
1* Computer stand :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Dual axis adjustable design :

Vevők, ahogy választanak..